GROEPSREIZEN

Groepsreizen

Gezellig een dagje weg of een reisje plannen met familie, vrienden en/of zakenrelaties? Of het nou gaat om een bruiloft, een vrijgezellenfeestje, een verenigingsbijeenkomst of een bedrijfsuitje, met onze touringcars gaat u altijd comfortabel en veilig op reis. Onze betrokken chauffeurs zorgen voor de veiligheid en het welzijn van uw groep. We brengen u naar uw bestemming en weer terug of ondersteunen u desgewenst zoveel mogelijk bij de organisatie.

Aan de Wiel biedt groepsreizen aan vanaf 25 tot 62 personen.

Schoolreisje

Voor veel scholieren is een schoolreisje een van de hoogtepunten van het jaar. Het jaarlijkse dagje naar een pretpark, speeltuin of dierentuin moet dan ook een ultieme beleving zijn zonder zorgen voor u als schoolleiding.

Zorgeloos en veilig op pad met uw scholieren: Aan de Wiel regelt graag het vervoer voor u en verzorgt desgewenst ook de entree van het door u gekozen park. In overleg kan alles! Het is bovendien heel gemakkelijk te regelen.

Bedrijfsuitje

U wilt voor uw personeel een teambuilding sessie organiseren en heeft al een bestemming in gedachten of zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw teamevenement. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben ruime ervaring met vervoer en een heel netwerk aan contacten op het gebied van Horeca en entertainment.

Plan uw bedrijfsuitje Met Aan de Wiel en het wordt gegarandeerd een feestje.

Evenementenvervoer

Als u een evenement bezoekt met een groep dan is de keuze voor een touringcar bij Aan de Wiel huren een veilige, comfortabele en efficiënte  keuze. Of u nou naar een festival, musical of de huis-houd-beurs wilt, wij brengen u veilig en comfortabel naar uw evenement.

Geen parkeerproblemen en geen lootjes trekken voor de BOB. Wij brengen u met plezier naar uw plaats van bestemming en weer terug. 

Vraag hier voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak

CONTACTGEGEVENS

Van Rensselaerweg 9
6956 AV  Spankeren