Over ons

Image

Onze missie

Touringcarbedrijf aan de Wiel staat voor persoonlijke begeleiding bij uw reis. Onze gastvrije ervaren chauffeurs zijn betrokken en flexibel en zorgen ervoor dat het u als reiziger aan niks ontbreekt. Met ons hypermodern wagenpark kunt u zorgeloos genieten van een goed georganiseerde trip zowel nationaal als internationaal. Het is onze missie om u als klant veilig, comfortabel en gezellig te vervoeren.

Onze kernwaarden zijn: Kwaliteit, veiligheid, betrokkenheid en service

Onze visie

We gaan voor een hypermodern wagenpark, flexibele dienstverlening, gemotiveerde medewerkers, scherpe prijzen en het allerbelangrijkste: een langdurige relatie met tevreden klanten.

ISO-gecertificeerd
Onze interne bedrijfsvoering is optimaal geregeld. Wij hebben een kwaliteitssysteem dat is gecertificeerd conform de NEN-EN-ISO 9001:2008. Dit houdt in dat wij werken volgens vaste procedures. Regelmatig vinden interne controles plaats om erop toe te zien dat we deze procedures naleven. Uiteraard wordt hierbij ook gecontroleerd of deze procedures nog steeds de beste kwaliteit bieden.

ONZE MEDEWERKERS

Derk aan de Wiel

eigenaar/chauffeur

Derk aan de Wiel

Derk is opgegroeid in de touringcar-wereld, het regelen en chauffeuren zit hem in het bloed. Het is zijn passie om u als reiziger veilig en gezellig naar uw plaats van bestemming te brengen en hij vertelt graag over wat u onderweg tegenkomt..

Esmeralda Wiekken

chauffeur

Esmeralda Wieken

Esmeralda rijdt al 12 jaar op een touringcar. Ze geniet van de vrijheid achter het stuur en helpt u als reiziger graag bij alle voorkomende uitdagingen...

Vraag hier voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak

CONTACTGEGEVENS

Van Rensselaerweg 9
6956 AV  Spankeren